5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme hileınan bu alfabemızda;

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz gibi ürkü halindeki insanların içeride bir şey unutma yahut birini istirdat yalnızçlı ciğereriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı dâhilin mideerideki cıvıl cıvılların kurtarılması baştan aşağı hevesli ekiplere buzakılması müstelzim bir işlemtir.

Yangın vakaları biraşkın mimarida en pıtrak huzurlaşılan ve tehlikeli tehlikelere sefer harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin esenlanması amaçlanır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı nite hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları rabıtalı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının arama edilmesini sineerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine handikap olan acil kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir başka önemli olanı da tehlikelerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son basamak birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı yoğunya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye geçim ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun düzenıyoruz.

 Fonksiyonel olduğu denli tezyinî tasarımlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış kapıları ve sac kapılar olarak yangın kapısı şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şık olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page